Presse arm

Den ultimate pressearmen til syprosjektet ditt, utviklet spesielt med tanke på smale plagg. Den lange armen gjør det lettere å presse lange smale plaggdeler som ermer, bukseben eller andre lange smale deler. 

Les merShow less
kr 950.00
Farge
  • Dyp rosa
  • pastell grønn
På lager
Ønskeliste
Beskrivelse

Presse arm.

Den ultimate pressearmen til syprosjektet ditt, utviklet spesielt med tanke på smale plagg. Den lange armen gjør det lettere å presse lange smale plaggdeler som ermer, bukseben eller andre lange smale deler. I tillegg gir den spisse tuppen deg hjelp i hjørner eller andre plasser det kan være vanskelig å presse på et vanlig strykebrett.

Stativet er solid og stødig, slik at du godt kan bruke pressearmen som et lite bordstrykebrett ved siden av symaskinen. Overflaten er fylt med et tynt lag materiale, som gir deg en tynn myk flate til å feste nåler i når du presser. 

Bærekraftig kvalitetsprodukt produsert i Norge. Håndlages av et team hos Sula Vekst, som har fokus på tilrettelagt arbeid for våre vakre medmennesker med en utfordrende arbeidshverdag. 

  • Lengde inkl. spiss: ca 50 cm
  • Bredde på det bredeste: 11,5 ca cm
  • Full høyde med sokkel: ca 13,5 cm
  • Stabilt stativ og fot i treverk.
Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 65.00
Vannbasert limstift fra Prym er egnet for å feste bånd, blonder og glidelåser før du syr dem på plass. To stofflengder kan også festes sammen på et øyeblikk og føres gjennom maskinen uten å brette eller rive.
kr 1,499.00
Den ultimate pressebukken til syprosjektet ditt, utviklet spesielt med tanke på kurvene i plagget du syr. De varierte buene og breddene gir deg mulighet for å form presse f.eks hoftebuen, bryst sømmer, skuldre, ermer...
kr 175.00
Denne eksklusive merkepennen fra Prym er spesielt egnet for merking av sømmer og lappetepper. Spesielt på relativt fint og nøyaktig arbeid med sjablonger, kommer  denne merkepennen godt med.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn