Lawren Bodysuit-sett | krem med grå prikker

Dette settet er satt sammen og pakket av Madalynne Intimates, designeren av det lekre og populære Lawren bodysuit mønsteret. Settet inneholder alt du trenger for å sy din egen Lawren Bodysuit! Enkle endringer fra bildet til stoffene i pakken kan forekomme. 

Mønsteret finner du her

Lawren Bodysuit er en lekker, figurnær, semi-transparent blonde-body med cap sleeves. Prinsessesøm og en midjesøm gjør det enkelt å tilpasses forskjellige bryststørrelser samt lengde på overkroppen. 

Les merShow less
kr 589.69
På lager.
Ønskeliste
Beskrivelse

Lawren Bodysuit-sett  fra Madalynne Intimates

Dette settet er satt sammen og pakket av Madalynne Intimates, designeren av det lekre og populære Lawren bodysuit mønsteret. Settet inneholder alt du trenger for å sy din egen Lawren Bodysuit! Enkle endringer fra bildet til stoffene i pakken kan forekomme. 

Mønsteret finner du her

Lawren Bodysuit er en lekker, figurnær, semi-transparent blonde-body med cap sleeves. Prinsessesøm og en midjesøm gjør det enkelt å tilpasses forskjellige bryststørrelser samt lengde på overkroppen. 

Settet inneholder:

  • Krem med grå prikker stretch mesh (hovedstoff)
  • Krem galloon blonde (kombostoff)
  • Beige stretch mesh eller powernett (Forstoff - om du ønsker powernett, legg igjen en kommentar i bestillingen. Du vil da motta begge deler - powernett er kun ment for forstykket)
  • Flat strikk (for midjesømmen)
  • Trykknappbånd (for kilen)
  • Jersey (for kilen)

NB: BH mønster, truse mønster og spiler må bestilles utenom. Pakken er satt sammen for å passe de aller fleste mønstrene. 

*Stoff og strikk er nok til å lage en bodysuit i hvilken som helst størrelse i mønsteret*

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 139.00
Alt du trenger av hardware og elastikk for å sy din egen bh. Stroppesettet passer de fleste bh-mønsterene.  Stroppesett kommer i to størrelser.*Large får du triple bh-hekter, bredere elastikk og stropper.*Small har...
kr 599.00
Materialpakken til bralette bikini kurset som lanseres i løpet av mars - april 2023.  Pakken inneholder materialer til både bralette bikinien OG trusen.  Selve kurset er IKKE inkludert i prisen, og du kan...
kr 395.00
Fulgte du Vi sygale snappen lørdag 29. januar, så du vår fantastiske promo syer Alfhild sette sammen og sy et nydelig sett med sort tricot pyntet med turkis glitter mesh. Inspirert av dette settet har vi satt sammen...
kr 349.00
Vår kreative promo syer har satt sammen dette lekre BH og truse settet. Pakken er tilpasset til de aller fleste BH og truse mønstrene.  NB: BH mønster, truse mønster og spiler må bestilles utenom. Pakken er satt...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn