BH pynt | sommerfugl med glitter

Alt undertøy trenger et lite smykke for den lille ekslusive feelingen. Disse vakre akryl sommerfuglene med glitter, i gylden innfatning, passer perfekt i utrigningen f.eks. 

Str: 12*13 mm

Les merShow less
kr 15.00
Farge
 • Lilla
 • Rosa
 • Rød
 • svart
 • Blank/gjennomsiktig
 • Lys rosa
 • Klar blå
 • Gull
 • Mørk Lilla
 • Sølv
 • Dyp rosa
På lager
Relaterte produkter
Beskrivelse

BH-pynt Sommerfugl med glitter

Alt undertøy trenger et lite smykke for den lille ekslusive feelingen. Disse vakre akryl sommerfuglene med glitter, i gylden innfatning, passer perfekt i utrigningen f.eks. 

Str: 12*13 mm

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 15.00
Alt undertøy trenger et lite smykke for den lille ekslusive feelingen. Disse vakre akryl sommerfuglene med glitter, i gylden innfatning, passer perfekt i utrigningen f.eks.  Str: 12*13 mm
16 andre produkter i samme kategori:
kr 8.00
Denne bikiniklipsen kan brukes både til bikini, braletter og sports-bh. Klipsen er laget i kraftig plastikk som tåler både klorvann og saltvann.  Skyv delene i hverandre, klikk sammen og bruk bikinien eller...
kr 25.00
Alt undertøy trenger et lite smykke for den lille eksklusive feelingen. Og spesielt det du har sydd selv. Disse vakre dråpene i gylden innfatning passer perfekt i utringingen f.eks.  Str: 19*12 mm
kr 24.00
Sy strømpebånd og hofteholder som matcher resten av undertøy settet ditt. Nå kan du få komplett undertøysett med disse klipsene i sølv. 
kr 29.00
Våre ekstra lange bh-spiler i metall er laget spesielt for å forhindre at de vrir seg. Disse spilene er tilnærmet den samme lengden som i ferdig-bh'er. Det er disse spilene som brukes i det Klassiske bh-mønsteret. Den...
kr 4.00
Disse endestykkene gir en myk og behagelig avslutning til metallring spilen.  Spilen klippes til ønsket lengde, og disse endestykkene settes på utsiden og klemmes på med tang.  Endestykkene selges i par.
kr 29.00
Våre normale bh-spiler i metall er laget spesielt for å forhindre at de vrir seg. Disse spilene er litt kortere i front i forhold til de lange. Kunder bruker dem der spile båndet blir litt for kort for de lange...
kr 4.00
Nydelig, søte sateng sløyfer som setter prikken over i’en på undertøyet du har sydd.Match farger eller bruk sløyfer til en spennende kontrast!  
kr 9.50
Trenger du lukning til korsettet ditt eller sports-BHen? Her er løsningen! Velg selv hvor lang lukningen skal være, og med tre hekte valg kan du justere størrelsen på plagget. 
kr 17.00
Dekorativ og eksklusiv lukning til bikinien du skal sy, eller som andre plagg som trenger lukning. Klipsen er sterk og holder seg lukket under bruk.  Match med metall ringer, metall skyvestykker og metall G-hekter i...
kr 350.00
Denne geniale spilen er laget med metall ringer, noe som gjør spilen sterk og fleksibel. Perfekt til korsett, undertøy og andre plagg som trenger flekibel avstivning. 
kr 10.00
Denne bikini hekten kan brukes både til bikini og sports-bh. Klipsen er laget i  plastikk som tåler både klorvann og saltvann.  Skyv delene i hverandre, klikk sammen og bruk bikinien eller sports-bhen trygt.
kr 12.00
Disse skyvestykkene (sliders) er laget av metall. Brukes hovedsakelig til å lage justerbare bh-stropper, men kan og gjerne bli brukt som mellomstykke mellom BH og stropp, eller annen form for pynt.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.