Starry night | nattkjole/underkjole

Her er drømmesamlingen med de nydeligste nattkjolene. Du kan og bruke dette mønsteret til underkjole eller singlet på dagtid. Unn deg selv en eksklusiv vakker nattkjole, der du selv kan velge hvordan drømme nattkjolen skal se ut. Blonde, sateng, silke, bomull eller mesh eller en nydelig blanding. 

Les merShow less
kr 249.00
Siste varer på lager
Ønskeliste
Beskrivelse

Starry Nights | dag-natt-samling

Her er drømmesamlingen med de nydeligste nattkjolene. Du kan og bruke dette mønsteret til underkjole eller singlet på dagtid. Unn deg selv en eksklusiv vakker nattkjole, der du selv kan velge hvordan drømme nattkjolen skal se ut. Blonde, sateng, silke, bomull eller mesh eller en nydelig blanding. 

Mønsteret gir deg flere valg muligheter. Velg mellom singlet lengde, pysj lengde med matchende capribukser eller nattkjole lende. 

Starry night kolleksjonen har båndstørrelse som strekker seg fra 71 -112 cm og hoftestørrelse 84-130 cm. Alle med innebygd bralette for god støtte, med støtteramme som hindrer innsyn og er uten spiler. 

Med så mange muligheter, kan Starry nights kolleksjonen bli en favoritt både i mønstersamlingen din og klesskapet ditt. Normalt finnes denne type mønster kun i små størrelser, men ikke dette!

Er du usikker på om du klarer å sy og tilpasse denne? Bli med i Unik - som deg! samsømgruppe på facebook, der får du gode råd og veiledning på både BH sying, bralette sying og material kunnskap. Og dette mønsteret blir garantert en samsøm med nork oversettelse og "step by step" videoer om ikke så lenge. 

Mønsterdetaljer:

Starry Nights Day-Night Collection har et utrolig størrelsesspenn, med 9 båndstørrelser fra 71 cm-112 cm, og 13 koppstørrelser som strekker seg fra en undercup-dybde (BCD) på 2,75" opp til 5,75". Det utgjør 117 unike størrelser i alt!

Dessuten har Starry Nights Day-Night-kolleksjonen 2 model alternativer for å lage cupene, og kan fôres med gjennomsiktig cup-fôr eller annet stoff som gir støtte, hvis du ønsker det. På hver model kan du velge mellom en singlet lengde (til hofte), pyjamas lengde (til midten av låret) eller en nattkjole/underkjole lengde (til knærne). I tillegg kan hver modell ha et blondepanel lagt til skjørtdelen for en ekstra romantisk følelse. Det er til og med inkludert Capri pyjamasbukser, alt i ett og samme mønster! Legg til et blondeoverlegg om du syr i stoff (eller gjennomsiktig cupp-fôr) for et sexy utseende (men med god støtte) eller lag det av stretchblonde, stoff eller en kombinasjon av blonder og stoff. Alle størrelser og varianter er inkludert i mønsteret.

Luna – rene stoffcuper, eller full blonde cup, velg mellom tre skjørtelengder

Celeste – rene stoffkopper med blondekantoverlegg, velg mellom tre skjørtelengder

Capri pyjamasbukser – tilgjengelig i hoftebredde 84-130 cm 

Nødvendig materiale for å lage Starry Nights Day-Night Collection:

Luna (helt stoff eller allover blondestoff)

Celeste (gjennomsiktige stoffkopper med blondeoverlegg)

 • 20 cm (2dm) med stabilt stoff som gjennomsiktig cup-fôr eller duoplex for å fôre koppene
 • 100 cm (10dm) med middels til høy stretch elastanblandingsstoffer som stretcsateng, bomullsjersey, bambus eller spandexblandinger for hoftelengdeversjonen
 • 150 cm (15dm) eller mindre av middels til høy stretch spandex blandingsstoffer som stretcsateng, bomullsjersey, bambus eller spandexblandinger for mid-lår-versjonen
 • 200 cm (20dm) eller mindre av middels til høy stretch spandex blandingsstoffer som stretcsateng, bomullsjersey, bambus eller spandexblandinger for knelengde versjonen
 • 100 cm (10dm) stretch blonde 15-25 cm bred, avhengig av størrelsen din
 • Starr -versjonen krever ytterligere 100 cm med stretchblonde mellom 17,5-20 cm bred
 • 150 cm (15dm) eller mindre av 10 mm bred plysh elastikk
 • 130 cm (13dm) eller mindre av 12-18 mm bred strikk for underkanten av støtterammen
 • 100 cm (10dm) eller mindre elastisk stropp, 12, 15 eller 18 mm avhengig av størrelsen din
 • 2 ringer i samme str som stroppen
 • 1 sløyfe eller pynt til midt foran

Capri pyjamasbukser

Foreslåtte stoffer:

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
4 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Wendy BH Tank Top mønster ble designet som en sommertopp med innebygd BH. BH-en er IKKE en såkalt "lett-vekt"-BH, som kun holder de minste (og fasteste) bystestørrelsene på plass, men en innebygd BH-ramme som brukes i...
kr 199.00
Hvert plagg trenger et godt fundament – og det får du med vårt Hold-in-mønster som inkluderer vår fantastiske nye Arm Shaper. Ja, du kan bruke dette hold-in plagget over din egen BH, og sidestroppene hjelper til med å...
kr 249.00
Dette figursydde Freedom Corset mønsteret inkluderer et komplett korsettmønster og underbryst-korsettmønster. Mønsteret kaldes frihetens korsett på grunn av alle mulighetene for designfrihet du har når du skal sy det.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn