Idas Under | Truse til dame (XXS-4XL)

Trusene fra Ida Victoria er laget for å være behagelige i bruk, med god passform. De sys i stretch stoffer, som f.eks. bomullsjersey, viskosejersey eller tynn, strikket ull. 

Disse trusene er et supert reststoff prosjekt!

Les merShow less
kr 210.00
Midlertidig utsolgt - forhåndsbestilling
Ønskeliste
Beskrivelse

Idas Under | Truse til dame fra Ida Victoria

Trusene fra Ida Victoria er laget for å være behagelige i bruk, med god passform. De sys i stretch stoffer, som f.eks. bomullsjersey, viskosejersey eller tynn, strikket ull. 

Disse trusene er et supert reststoff prosjekt!

I denne mønster pakken er det fire ulike modeller:

  • A. Truse med lavt liv er en truse som er lav foran, og litt høyere bak. Denne truse modellen egner seg også godt som gravid truse, siden trusekanten legger seg under magen. 
  • B. Truse med høyt liv er en god og dekkende truse, som går høyt opp på magen.
  • C. Hipster har en rettere fasong, som går litt lenger ned mot lårene enn vanlige truser, og er litt høyere i livet enn den lave modellen.
  • D. Boxershorts er middels høy i livet, og går godt ned på lårene.


Størrelser: XXS-4XL. Trusene er “vanlige” i størrelsen, så jeg vil anbefale deg å velge den størrelsen du pleier å bruke.

Til disse trusene trenger du lite stoff, og det kan ofte holde med mindre restestoff biter. Stoff forbruket som er oppgitt, er med utgangspunkt i stoff bredde på 150 cm.     Minstemålet er for den av truse modellene som bruker minst stoff (hipster), og maks forbruket er for den modellen som bruker mest stoff (bokser).

Stofforbruk: 25-40 cm + kantbånd/strikk

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 789.00
Start pakken er satt sammen for å gjøre det enklere for deg å komme i gang med din første BH. Den første BHen du syr må som oftest tilpasses slik at den blir perfekt til deg. Derfor har vi laget denne pakken der du...
7 andre produkter i samme kategori:
kr 210.00
Dette er det andre trusemønsteret til dame fra Ida Victoria, med trusemodeller du ikke finner i det første mønsteret. I dette nye mønsteret får du fire trusemodeller; to stringtruser og to maxitruser, begge modeller...
kr 249.00
Det populære og allsidige Betty Boy hipster mønsteret kommer med 4 modell variasjoner. Sy dem i stoff alene, blonde alene, eller en kombinasjon av blonder og stoff for en spennende look. 
kr 249.00
Cheryl mønsteret er den perfekte kombinasjonen av de to grunnleggende trusene; klassisk truse og hipster. Den ideelle trusen for hverdagsbruk. Cheryl har utseendet til klassisk truse foran, men baksiden har en søm...
kr 249.00
Veronica truse mønster dekker de grunnleggende modellene du trenger til hverdagsbruk. Veronica-truse mønsteret inkluderer 4 modeller, med to høyde alternativer (midje eller hipster), og to ben alternativer (lår cut og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn