Wonder Pins | sikkerhetsnåler

En-hånds sikkerhetsnåler med plastikk deksel. 20 pins i pakken.

Les merShow less
kr 265.00
Siste varer på lager
Ønskeliste
Beskrivelse

Clover Wonder Pins

En-hånds sikkerhetsnåler med plastikk deksel. 20 pins i pakken.

Denne sikkerhetsnålen er beregnet å kunne lukke med kun en hånd, noe som gjør det enklere for deg når du skal nåle på deg selv eller må holde plagget med en hånd og nåle med den andre. I tillegg beskytter plastikk dekselet deg for såre fingertupper. 

En liten eksklusiv luksus i syskrinet som er vel verdt de ekstra kronene. De lekre fargene gjør at de i tillegg mer morsomt å jobbe med. 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
Trick marker ekstra tynn, er en tusj med blå farge, og ekstra tynt hode, for tynne streker som forsvinner med vann eller etter litt tid. Avhengig av type stoff. Denne tusjen er et "must" i sy-skrinet, med sine...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,299.00
Den ultimate pressearmen til syprosjektet ditt, utviklet spesielt med tanke på smale plagg. Den lange armen gjør det lettere å presse lange smale plaggdeler som ermer, bukseben eller andre lange smale deler. 
kr 175.00
Denne eksklusive merkepennen fra Prym er spesielt egnet for merking av sømmer og lappetepper. Spesielt på relativt fint og nøyaktig arbeid med sjablonger, kommer  denne merkepennen godt med.
kr 329.00
Denne foten bretter automatisk kantbåndet dit mens du syr. Brukes til ferdig bånd som skråbånd og Fold Over Elastic, eller forhåndklippede kantbånd på 7 mm ferdig brettet.
kr 3.00
Enkel og trygg lukning til f.eks. bodyer. Spar deg selv for festing av trykknapper rett i stoffet, og bruk dette ferdig båndet. Trykknapper rett i stoffet gir ofte en svakhet der trykknappen festes. Trykknappene på...
kr 299.00
Dette linjal settet er til stor hjelp når du skal tegne ut alle de små linjene i et bh mønster. Settet inneholder 3 linjaler som er lette å håndtere, og demed gjør det lett å bytte mellom rette linjalen og de to buede...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn