Jersey nåler assortert | 70/90

Jersey nålene er spesielt designet til å sy i strikkede stoffer og jersey stoffer. Med sin litt rundere spiss, ungår du at trådene i stoffet ryker, og blir til små hull når plagget vaskes. 

Les merShow less
kr 45.00
På lager
Ønskeliste
Beskrivelse

Jersey nålene er spesielt designet til å sy i strikkede stoffer og jersey stoffer. Med sin litt rundere spiss, ungår du at trådene i stoffet ryker, og blir til små hull når plagget vaskes. 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 8.00
Denne bikiniklipsen kan brukes både til bikini, braletter og sports-bh. Klipsen er laget i kraftig plastikk som tåler både klorvann og saltvann.  Skyv delene i hverandre, klikk sammen og bruk bikinien eller...
kr 10.00
Denne bikiniklipsen kan brukes både til bikini og sports-bh. Klipsen er laget i kraftig plastikk som tåler både klorvann og saltvann.  Skyv delene i hverandre, klikk sammen og bruk bikinien eller sports-bhen trygt.
kr 29.00
Våre normale bh-spiler i metall er laget spesielt for å forhindre at de vrir seg. Disse spilene er litt kortere i front i forhold til de lange. Kunder bruker dem der spile båndet blir litt for kort for de lange...
kr 10.00
Denne bikini hekten kan brukes både til bikini og sports-bh. Klipsen er laget i  plastikk som tåler både klorvann og saltvann.  Skyv delene i hverandre, klikk sammen og bruk bikinien eller sports-bhen trygt.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Trick marker ekstra tynn, er en tusj med blå farge, og ekstra tynt hode, for tynne streker som forsvinner med vann eller etter litt tid. Avhengig av type stoff. Denne tusjen er et "must" i sy-skrinet, med sine...
kr 65.00
Vannbasert limstift fra Prym er egnet for å feste bånd, blonder og glidelåser før du syr dem på plass. To stofflengder kan også festes sammen på et øyeblikk og føres gjennom maskinen uten å brette eller rive.
kr 329.00
Denne foten bretter automatisk kantbåndet dit mens du syr. Brukes til ferdig bånd som skråbånd og Fold Over Elastic, eller forhåndklippede kantbånd på 7 mm ferdig brettet.
kr 179.00
Få jevne fine stikninger med denne avtagbare søm guiden. Plasser de to guidene slik det passer deg. Velg om du vil ha lange eller korte guider, eller guiding på begge sider når du syr bånd .f.eks.
kr 449.00
Et basic - men veldig nødvendig verktøy i en pressejobb med høy varme. Clapperen / presse klossen er håndlaget - produsert i finpusset og polert treverk fra or (older) Og har et spor på siden som gir et godt grep....
kr 1,099.00
Hullverktøy til str. 2,5mm - 3mm - 2,5mm - 4mm Håndtak med 3 steg, slik at du har god presisjon på jobben du skal gjøre. Justerbar skrue som gir deg kontroll og finjustering på hvor mye kraft du skal bruke....
kr 9.50
Trenger du lukning til korsettet ditt eller sports-BHen? Her er løsningen! Velg selv hvor lang lukningen skal være, og med tre hekte valg kan du justere størrelsen på plagget. 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn