Presse arm

Den ultimate pressearmen til syprosjektet ditt, utviklet spesielt med tanke på smale plagg. Den lange armen gjør det lettere å presse lange smale plaggdeler som ermer, bukseben eller andre lange smale deler. 

Les merShow less
kr 1,299.00
På lager
Ønskeliste
Beskrivelse

Presse arm.

Den ultimate pressearmen til syprosjektet ditt, utviklet spesielt med tanke på smale plagg. Den lange armen gjør det lettere å presse lange smale plaggdeler som ermer, bukseben eller andre lange smale deler. I tillegg gir den spisse tuppen deg hjelp i hjørner eller andre plasser det kan være vanskelig å presse på et vanlig strykebrett.

Stativet er solid og stødig, slik at du godt kan bruke pressearmen som et lite bordstrykebrett ved siden av symaskinen. Overflaten er fylt med et tynt lag materiale, som gir deg en tynn myk flate til å feste nåler i når du presser. 

Bærekraftig kvalitetsprodukt produsert i Norge. Håndlages av et team hos Sula bedriftshelsetjeneste, som har fokus på tilrettelagt arbeid for våre vakre medmennesker med en utfordrende arbeidshverdag. 

  • Lengde inkl. spiss: ca 50 cm
  • Bredde på det bredeste: 11,5 ca cm
  • Full høyde med sokkel: ca 9 cm (denne vil bli litt høyere)
  • Stabilt stativ og fot i treverk.

NB: Produktet som er avbildet er en prototype, og fargen på trekket vil bli en annen. Fasongen kan bli tilpasset og endret noe, dersom det i testperioden oppdages forbedrigspotensialer for bedre funksjonalitet. 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 1,299.00
Den ultimate pressearmen til syprosjektet ditt, utviklet spesielt med tanke på smale plagg. Den lange armen gjør det lettere å presse lange smale plaggdeler som ermer, bukseben eller andre lange smale deler. 
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,099.00
Hullverktøy til str. 2,5mm - 3mm - 2,5mm - 4mm Håndtak med 3 steg, slik at du har god presisjon på jobben du skal gjøre. Justerbar skrue som gir deg kontroll og finjustering på hvor mye kraft du skal bruke....
kr 239.00
Prym olfa mini rullekniv - liten og hendig - med denne kommer du lett til små hjørner når du kutter ut stoffene.  Enkel å bytte blader.  Husk å alltid ha en pakke med nye blader liggende. 
kr 55.00
Denne fantastiske tråden gjør det enda lettere å sy i stoffer med stretch. Med opp til 65% strekk, kan du i mange stoffer nå bytte ut den elastiske rettsømmen med denne tråden. Enklere å sprette enn elastisk rettsøm,...
kr 395.00
Stor rettvinklet skredderlinjal med bue som gjør det enkelt å tegne over buede linjer som f.eks. hoftelinjer. I tillegg har den ekstra tegnelinjer med skarpere buer,flere hjelpelinjer som letter arbeidet og 1cm merker...
kr 99.00
Unngå at stoffet frynser seg ved bruk på plasser det ikke er egnet med kanting. F.eks. opplegg, knapphull, skjortekrager, bånd, applikasjoner og mye mer.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn