Korsett kurs - online kurs

Så gøy at du er klar for å sy ditt første korsett. 

Les med om kursets innhold i teksten under.

Kjøp kurset

OBS: Online kursene leveres via en egen egnet kurs plattform. Ved å trykke på "kjøp Kurset" knappen, tas du automatisk videre til denne kursportalen sin egen betalingsside. Der går alt automatisk, og du får umiddelbart tilgang til kurset. 

Les merShow less
kr 799.00
På lager
Ønskeliste
Relaterte produkter
Beskrivelse

Så gøy at du er klar for å sy ditt aller første korsett.

I dette online kurset har vi vært så heldige å få med oss dyktige Heidi Joten Aasheim - fra sykanalen Heidi Hillhome på Youtube.

Hun viser oss i dett kurset hvordan vi syr og tilpasser et test korsett basert på Freedom korsett mønsteret. For så å vise hvordan du syr et korsett med ytterstoff.

Hun viser og hva som er forskjellen på de forskjellige lukningstypene, 

I dette online BH kurset får du all den veiledningen du trenger for å komme deg gjennom den første test BHen, tilpassing av test BH og mønster. og til slutt syr vi, søm for søm, en ferdig BH som passer deg.

i tillegg vil all undervisning skje på norsk. og du får tilgang til Norsk oversettelse av sy-beskrivelsen til Classic mønsteret.

Disse undervisningsmodulene får du i dette kurset: 

  • Introduksjon: Litt om korsett generelt - materialer - frontlukninger, hvordan du finner din busk lengde.
  • Del 1: Steg for steg hvordan du syr og tilpasser et test Korsett. 
  • del 3: Tilpass test korsettet og overfør endringene til mønsteret
  • del 4: Sy det ferdige korsettet, søm for søm. med små leksjoner du enkelt kan finne fram til og se på nytt. 

Om du ikke allerede har materialpakken kan du bestille den her: materialpakke Korsett kurs

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å følge kurset med de materialene du selv har. Men vi har gjort det enkelt for deg å komme i gang. 

Har du spørsmål underveis, kan du stille disse under hver leksjon, eller du kan stille spørsmål og dele bilder på facebook gruppen Unik - som deg! samsømgruppe.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 799.00
Så gøy at du er klar for å sy ditt første korsett.  Les med om kursets innhold i teksten under. Kjøp kurset OBS: Online kursene leveres via en egen egnet kurs plattform. Ved å trykke på "kjøp Kurset" knappen, tas...
2 andre produkter i samme kategori:
kr 990.00
Så gøy at du er klar for å sy din første BH.  Les med om kursets innhold i teksten under. Februar tilbud: Kjøp kurset og få online samsøm helg 2-3. mars inkludert i prisen. Kjøp kurset OBS: Online kursene...
kr 249.00
Bli en del av denne vakre unike, kreative og eksklusive familien! La deg inspirere av andre medlemmer, vær med å inspirere og få god kvalifisert undervisning på hvordan du kan sy ditt helt eget unike undertøy. Og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn